9.2.14

BENEFIT "Rockateur" skaistalų apžvalga

   Benefit garsėja keliais savo produktais. Vienas jų - skaistalai. Pasirinkimas tikrai platus - Coralista, Sugarbomb,  Thrrrob, Dallas, Dandelion, Hervana.. Kiekvienas produktas pasižymi skirtingais atspalviais ir duodamu efektu, o kaina visų vienoda, tad rinktis telieka pagal norimą išgauti efektą arba produktų atsiliepimus. Tad šios apžvalgos pagrindinis veikėjas - Rockateur skruostų gražintojas.
   Apie Rockateur skaistalus teko girdėti nemažai ir tik teigiamų atsiliepimų. Skaistalai turi mikroperlamutrinių dalelių ir švelniai švyti gaivia rausva spalva. Atspalvis labai lengvas, puikiai tinkantis net šviesiausios odos savininkėms. Kaina, kaip ir kitų Benefit skruostų produktų, siekia 28 dolerius, o prie šios sumos dar teks pridėti siuntimo išlaidas, mat Benefit savo priemonių Lietuvoje neparduoda (tiesa, keletą Benefit produktų galima rasti Kainos.lt elektroninėje parduotuvėje).
   Gaila, tačiau kad ir kiek bandant produktą, norimo efekto išgauti nepavyko: pakuotėje esantis aplikatorius neatlieka savo funkcijos, o skaistalų šepetėliai šiems skaistalams pasirodė pernelyg minkšti, tad produktą aplikuoti itin sudėtinga ir bene beprasmiška - skruostai lieka kone be jokio pokyčio.Be abejo, pakuotėje esančio šepetėlio funkcionalumas nėra kriterijus, pagal kurį reikėtų vertinti produktą, tačiau šiuo atveju net ir kitų šepetėlių pagalba jokios spalvos išgauti nepavyko. Tad išvados kelios: arba produktą įsigijau pasenusį, arba šis nesuteikia jokio efekto.
  Panašu, kad ne visi produktai verti savo vardo. Šiuos skaistalus laikau vienu prasčiausių Benefit gaminių ir su didele viltimi tikiuosi atrasti tinkamo atspalvio Benefit skruostų priemonę.

10 comments:

  1. Aš naudoju Dallas ir Coralista, taip pat turiu Highbeam ir Moonbeam highlighterius. Šie produktai man - super, vienas trūkumas - kaina... Ir dar labai neblogas Benefit primeris, tik pavadinimo nepamenu.

    ReplyDelete
  2. Tai pamegink geriau naudoti blush brush. Tie pakuotese esantis sepeteliai labai retai buna geri.

    ReplyDelete
  3. Atsiprašau, bet labai beprasmiška apžvalgėlė - ir su verdiktu tai jau tikrai nesutinku. Taip, prie produkto pridėtas šepetėlis tikrai nėra geras, bet prie jokios kosmetikos pridedami aplikatoriai gerumu nepasižymi, tad aišku kaip diena, reikia vartoti tam tinkamesnius šepetėlius. Pati naudoju Real techniques Blush Brush būtent su šiais skaistalais - puikiai pasidengia, lengva reguliuoti pigmentaciją, aišku - spalva kiekvieno skonio ir gymio reikalas, bet bent man, šviesiaodei lietuvaitei - ši labai puiki ir universali. :) tad siūlau Jums įsigyti tinkamesnį šepetėlį priemonei aplikuoti ir jos taip greit nenurašyti :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous9.2.14

    Benefit "Sugarbomb" skaistalai mano patys mylimiausi. Maniškiai buvo labai minkšti ir su pridėtu šepetėliu pigmento pasikabindavo daug (man gal per daug). Net keista, kad šie tokie "nelimpantys". Bet turbūt čia ir nuo spalvos priklauso.

    ReplyDelete
  5. man jau vien pakuotė fui, net nesinorėtų pamėginti gaminio :D

    ReplyDelete
  6. Vyte, apie tuos irgi teko daug gerų atsiliepimų girdėti, prie progos bandysiu išmėginti juos ir aš! O primeris matyt POREFESSIONAL :) Dar Too Taced labai gerą bazę turi tam pačiam tikslui!

    ReplyDelete
  7. Vilte, taip, šepetėlis šiuo atveju tik dėl grožio arba geriausiai pasitarnautų keliaujant, kai reikia sutaupyti vietos lagamine ir kosmetinėje.

    ReplyDelete
  8. Akvilė Naudžiūnienė, ačiū už komentarą ir pastebėjimus. Iš tiesų šepetėlis nėra ir neturėtų būti pagrindinis kriterijus vertinant produkto kokybę, tačiau visos smulkmenos susideda į vientisą atsiliepimą, kuris, šiuo atveju, nebuvo itin teigiamas, Bet vėlgi, kiekvienas turi savo vertinimo kriterijus, kuriais vadovaujasi savo gyvenime. Maniškiai tokie, kad net skaistalus tepant specialiu skaistalų šepetėliu jie nepaliko jokio įspūdžio.

    ReplyDelete
  9. Judita, nepaisant šių skaistalų nesėkmės, vis viena labai smalsu išmėginti kitus Benefit skaistalus!

    ReplyDelete
  10. Sandra, na taip, pakuotė pasitikėjimo tikrai nekelia, bet juk jei produktas būtų puikus, vargu, ar tai būtų kliūtis jam naudoti :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite