17.2.14

COLLISTAR "Shock" blakstienų tušo apžvalga

  Nesu didelė Collistar dekoratyvinės kosmetikos gerbėja, sunkiai suskaičiuočiau turimas šios kosmetikos priemones, o atvirai kalbant, vargu, ar dabar tokių turiu. Tačiau rudens pabaigoje turėjau galimybę po padidinamuoju stiklu padėti Collistar SHOCK mascara blakstienų tušą, tad su nekantrumu mečiau išbandymą naujai ir ne visiškai atrastai kosmetikos priemonių linijai.
  Pastarasis turėjo ilginti, tankinti ir užriesti blakstienas, o reklama žadėjo šokiruojantį dramatiškų blakstienų efektą. Tiesa, pati tušo formulė niekuo nesiskiria nuo kitų kosmetikos firmų blakstienų tušų, tačiau užriestas šepetėlis iš dalies užtikrina ar palengvina darbą tušą aplikuojant palei kiekvieną, net ir menkiausią ar giliausiame akies krašte esančią blakstieną.
  Tušas iš tiesų labai kokybiškas, o blakstienos tikrai tampa užriestos, ryškios ir atskirtos nuo pat šaknų iki galiukų. Skirtingai nei dauguma pigesnių blakstienų priemonių, šis tušas dienos metu nenubėga ir nenutrupa, tačiau ir nuvalyti dienos pabaigoje jį sudėtinga (nors mano naudotas nepasižymėjo vandeniui atsparia formule).
  Tiesa, reikėtų išskirti ir kelis minusus - tušas sudžiuvo vos per keletą mėnesių, o kaina, atsižvelgiant į naudojimo trukmę  neadekvatyviai didelė (Douglase jį įsigyti galima už 89 litus).
Tušas vertas didelės rekomendacijos toms, kurios gali skirti didesnes pinigų sumas nuolatiniam blakstienų tušų keitimui, tačiau nerekomenduoju toms, kurios nori geros investicijos į kokybišką, tačiau daugiau nei vidutinis kainuojantį gaminį.

2 comments:

  1. Nusipirkau neseniai šį tušą ir nenusivyliau!! Mėgstamiausias tušas ever :) Nesveikai prailgina bei tankina blakstienas, o svarbiausia, kad nepradeda byrėti bei nenubėga :) Niekada nemėgdavau tokių pūstų minkštų šepetėlių, mano mėgstamiausi būdavo guminiai, trumpais šereliais, tačiau šis viską pakeitė!!! :)

    ReplyDelete
  2. Živile, su nubėgimu tikrai neturėsi bėdų, tiesa, bėdų daugiau bus jį nuvalant :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite