27.3.16

KOVO MYLIMIAUSIEJI | 2016

Atėjus mėnesio pabaigai bene pirmą kartą gyvenime norėjosi nusikeikti, mat mėnesio pabaiga reiškia savotišką kosmetinę gyvenimo refleksiją - mėnesio mylimiausiųjų rubrika leidžia į savo kosmetinę ir mylimiausius produktus pažvelgti iš šalies. Dėl tam tikrų niuansų mėnuo svarbiu kosmetinių atradimų atžvilgiu netapo - tris savaites teko gydytis didžiulę kojos traumą, tad didžiausią grožio priemonių dalį sudarė odą puoselėjančios ir atstatančios priemonės, o ne dekoratyvinė kosmetika. Visą traumą karūnavo visiškai nusilpęs organizmas, slenkantys plaukai, šerpetojanti ir kone iki dermatologinių problemų nusilpusi veido oda. Tad kuo galėčiau pasidžiaugti šį mėnesį?

Veido priežiūroje nusprendusi padaryti gerenalinę tvarką į odos rutiną nusprendžiau pažvelgti naujai ir šiai suteikti tam tikro vientisumo. Dėl šios priežasties kiekvieną rytą ir vakarą odą stiprino Skincode Essentials Intensive Moisturizing Emulsion, o vakarais papildydavo balzamas "24h de stress comfort Balm", galiausiai prie vakarinių ritualų pridėjus Skincode "Cellular Power Concentrate" koncentratą pavyko išgyventi itin nemalonų mėnesį ir maksimaliai pasirūpinti veido odos būkle. Nors pasidarbuoti dar yra kur, džiugu, jog naujausiomis technologijomis paremta kosmetika iš tiesų kovoja su odos problemomis.

SVR Physiopure Cleansing Foaming Gel Pure And Mild prausimosi gelis - dar vienas šio mėnesio atradimas. Puikus produktas, nedirginantis net jautriausios odos. Vienas didžiausių privalumų - švariai nuvalytas makiažas ir faktas, jog priemonė visiškai nesausina odos.

Pupa "Vamp Definition Liner" akių pravedimas - prieš porą dienų tinklaraštyje aprašyta akių ryškinimo priemonė. Apie gerą akių kontūro priemonę daugžodžiauti nėra prasmės - sodriai juoda spalva, patogus aplikatorius, lengvas šio valdymas, kompaktiška pakuotė ir lengvas būdas pagyvinti žvilgsnį.

Pupa "Vamp Extreme" blakstienų tušas - ilgai laukta europietiška svajonė. Priemonė daro tai, ką žada - maksimaliai pabrėžia kiekvieną blakstieną ir sukuria dramatišką bei ryškų blakstienų efektą. Net faktas, jog produktas sunkiai nuvalomas nedaro šio prastesniu. Akivaizdu, jog produktas ilgam įsitaisė mylimiausių sąraše.

The Balm Mary Lou Manizer šviesinamoji pudra - priemonė, kurios šį mėnesį ypatingai laukiau, mat tinklaraščiui ruošiau originalo ir kopijos įžvalgas. Akivaizdu, jog produktas tikrai puikus - puikiai įšviesina, suteikia makiažui taip norimo gyvybės gurkšnio. Tiesa, produkto padauginti itin lengva, tad aplikuojant jį reikėtų būti ypatingai budrioms.

Holika Holika Naked Face maskuoklis - korėjietiškos kosmetikos atstovas. Produktas puikiai draugauja su daugeliu kreminių pudrų, šį galima tepti prieš aplikuojant pudrą, taip pat maskuoklis ant veido neblogai atrodo ir dengiant šį ant pudra pateptos odos. Priemonė suteikia natūralų efektą naudojant šį su kreminėmis korėjietiškomis kempinėlėmis, o efektas tampa kur kas stipresnis naudojant šį su stipriau maskuojančiais kreminiais pagrindais. Kad ir kaip bebūtų, būtent šios priemonės norėjosi kiekvieną mielą rytą.

MAC "Matte Smoked Purple" lūpų dažai - produktas, kurį naudoti norėjosi ypatingomis progomis. Šį mėnesį tokių pasitaikė net pora - Urban Decay stendo atidarymas, Mados Infekcija ir pora gimtadienių. Panašu, jog kitą savaitę laukiančioje Rygos Mados savaitėje mano lūpas ir toliau puoš ta pati spalva.

VIKTOR & ROLF "Flowerbomb" kvepalai - sena, bet nepamiršta parfumerinė meilė jaunystei. Ir nors kvapas visiškai komercinis, šis nostalgiškai primena nerūpestingą gyvenimą, optimistiškus studijų laikus, beprotišką gyvenimo tempą ir tai, jog gyvenime į tą patį laikotarpą grįžtama mažiausiai porą kartų. Kvepalų apžvalga (šią rašiau prieš dvejus metus) buvo kosmetinių apžvalgų pradžių pradžia.

Kovo pabaiga šį kartą asocijuojasi su faktu, jog iki vasaros teliko pora mėnesių. Tiesa, nešiojant žieminius drabužius tokiu faktu patikėti sekasi sunkiai, tačiau tunelio gale visuomet slypi šviesa. Būtent tos šviesos link eina ir mūsų gyvenimas!

2 comments:

  1. SVR kremus mano tėtis naudoja, nes jis toks pat bėdutė kaip ir aš, labaia jau jautrios odos. Jam labai patinka! Lauksim ir tavo nuomonės :)

    ReplyDelete
  2. Milda,

    Aš su prausikliu gavau porą kremų mėginukų, bandysiu žiūrėti, gal kuris prilips. O kuriuos naudoja tavo tėtis?

    PS. Apžvalga bus jau rytoj :)

    Bučkiai!

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite