26.8.16

Shiseido "Sun Protection Stick Foundation" makiažo pagrindo apžvalga


Ir nors vasara jau skaičiuoja paskutines savo dienas, visgi aktyvių saulės spindulių kartais išvengti nepavyksta, o tuo pačiu tenka rūpintis savo odos, ypatingai veido, apsauga. Ir nors paprastai daugelis savo srities žinovų rekomenduoja naudoti apsauginius kremus nuo saulės, ne mažiau svarbu pasidomėti ir apsauginėmis dekoratyvinėmis makiažo priemonėmis, padėsiančios išlaikyti veido odą sveiką, elastingą ir gyvybingą.

Įrašas apie mylimą ir labai rekomenduotiną Shiseido makiažo pagrindą "Sun Protection Stick Foundation" vėluoja kiek daugiau nei metus - visų pirma dėl didelio įrašų kiekio ir noro apžvelgti naujausius ir karščiausius kosmetinius atradimus, visų antra dėl ne visuomet tinkančio atspalvio, o galiausiai ir dėl to, kad kažkuriuo metu tikėjau pametusi šią pudrą keliaujant. Pasaka baigėsi laimingai, o produktas ir vėl karaliauja asmeniniame dekoratyvinės kosmetikos krepšelyje kaip vienas geriausių vasarai ir atostogoms bei kelionėms tinkamų produktų.

Pradėkime nuo ypatingai patogaus įpakavimo, makiažo pagrindas pagamintas kaip išsukama kreminė priemonė, kurią ne tik be galo patogu aplikuoti tiesiai ant veido (įsitikinus, kad higieniniai sumetimai taip šį naudoti leidžia), neįprastai natūralaus efekto, tačiau tuo pačiu maksimalaus maskavimo. Būtent šis makiažo pagrindas veido odą leidžia padengti lengvu pudros sluoksniu vos per porą sekundžių, neišsitepant savo pirštų, taip pat šį lengva naudoti be jokių makiažo šepetėlių.

Ko gero geriausia tai, jog makiažo pagrindas yra ne tik su pakankamai stipriu apsauginiu saulės filtru SPF30PA++ bet ir atsparus vandeniui, prakaitui, saulei bei nusitrynimams. T.y dėvint šią priemonę net po itin karštos ir saulėtos dienos makiažas išsilaikys vietoje ir nusiplaus tik šalinant šį vandeniu bei kosmetine priemone. Priešingai, nei būtų galima tikėtis iš ilgai išliekančio ir vandeniui atsparaus produkto, pastarasis nekemša porų ir nesukelia papildomų spuogelių.

Ar gali būti kas nors, ką reikėtų išskirti minusų srityje? Taip, pakankamai neekonomiškas produkto naudojimas. Naudojant šį kasdien produktu džiaugtis teks ne daugiau nei du mėnesius, o kaina, kaip ir daugelio Shiseido produktų nėra prieinama masinei rinkai, už 9gr. pakuotę teks sumokėti apie 28 eur (būtent tiek priemonė kainuoja Douglas parduotuvėje Amsterdame). Ar produktas vertas pinigų? Taip, jei rūpinatės savo veido odos gerove ir puoselėjate jos jaunatviškumo išlaikymu.
© 2016 Kotryna Uogintaite