31.10.16

Clinique "Pop Matte Lip Colour" dažų apžvalga

Dar prieš metus išleista Clinique "Pop Lip" lūpų dažų kolekcija susilaukė nemažo susidomėjimo pasaulyje dėl savo minkštos tekstūros ir malonaus dažų dėvėjimo, o šiais metais kolekciją papildė matinio užbaigimo kreminiai lūpų dažai "Pop Matte Lip Colour" ir matiniai lūpų pagrindai. Keturis atspalvius pavyko išmėginti ir man, o tuo pačiu skubu pasidalinti savo nuomone ir mintimis apie šią lūpų dažų kolekciją.

Produktai neturi jokio stipraus ar erzinančio kvapo, tad gali nepatikti toms, kurios yra įpratusios prie stipriai parfumuotų lūpų dažų. Tuo tarpu kvapams jautrios makiažo gerbėjos ir tos, kurioms kvapas nėra aktualus dažais tikrai džiaugsis.

Priemonių konsistencija sodri ir ypatingai stipriai pigmentuota, pigmentas nenusileidžia garsiųjų podiuminių prekinių ženklų gaminamiems dažų pigmentams, tad dažus galima naudoti taupiai ir ekonomiškai. Priešingai nei būtų galima tikėtis iš matinio užbaigimo priemonės, dažai ant lūpų jaučiasi labai patogiai, o šios dienos metu neįgauna susikilinėjusių lūpų efekto, kuris neretai būdingas daugeliui sausesnių matinių lūpų dažų.

Prekinis ženklas teigia priemonėje esant lūpų dažų bazei būdingų ingredientų, dėl šios priežasties prieš aplikuojant Clinique "Pop Matte Lip Colour" nereikia lūpų dengti papildomu lūpų balzamo ar grunto sluoksniu, o lūpos lieka nepraradusios savo drėgmės ir putlumo. Taip pat reklaminė kampanija tvirtina dažus išsilaikant iki 8 valandų, tačiau tokia trukmė įmanoma tik tuo atveju, jei dėvėjimo metu nėra valgoma ar geriama. Taip pat greitesnį nusidėvėjimą skatina bet koks riebalų turintis maistas ar gėrimas (būtent aliejaus pagrindu pagaminti valikliai greičiausiai pašalins matines priemones nuo jūsų lūpų).

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Priemonės vertos dėmesio ir populiarumo. Dažas puikiai ir tolygiai pasiskirsto, išlieka padorų laiką ir turi ypatingai pigmentuotus atspalvius. Vieninteliu nedideliu minusu būtų galima laikyti veidrodiniu pagrindu pagamintas pakuotes, ant kurių paviršiaus matomos pirštų žymės kaskart šiuos paėmus į rankas.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite