30.10.16

L'Oreal GOLD OBSESSION "Color Riche VIP" lūpų dažų apžvalga


Lūpų dažų, kaip ir kokybiškų batų porų, ko gero negli būti per daug. Būtent dėl to iš eilės rašyti tris įrašus apie skirtigo prekinio ženklo lūpų dažus ir išleistas naujienas neatrodo didelė nuodėmė. Kiekvienas gamintojas fokusuojasi į skirtingus dažo privalumus, tad natūralu, kad pasakyti apie priemonę visuomet bus ką. Taip pat ko gero nėra prasmės rinkti vieno vienintelio mylimiausio lūpų produkto, šiuos renkantis pagal nuotaiką ir situaciją. Šiandienos rakurse - naujieji "Gold Obsession" lūpų dažai ir lūpų dažų paletė iš L'Oreal Paris.

Reikia pripažinti, jog "Color Riche" lūpų dažams iškelta pakankamai aukšta lūkesčių kartelė mat "Color Riche" skaičiuoja dešimtis savo gyvavimo metų, turi savo ištikimas gerbėjas, kurios be jokių kosmetinių paieškų naudoja būtent šios linijos lūpų dažus ir nė nebando ieškoti kitų. Šį sezoną L'Oreal drąsiai nusprendė eksperimentuoti ir savo konservatyvioms "Color Riche" gerbėjoms pristatyti ekstravagantišką ir naujausiomis madomis alsuojantį VIP lūpų dažų leidimą, kurį sudaro penkti visiškai vienas į kitą nepanašūs atspalviai. Pagrindinis visus šiuos dažus jungiantis elementas - blizgiosios ir vizualiai matomos blizgučių detalės. Prieš  nurašydami dažus į niekam tikusius apžvelkite siūlomas spalvas, leidžiančias išgauti pačius unikaliausius įvaizdžius.

Ko gero labiausiai akį traukiantis ir intriguojantis - auksinis "Pure Gold" atspalvis iš tiesų suteikia pakankamai intensyvią auksinę spalvą, nuostabiai atrodysiančią neįpareigojančiuose susitikimuose ar mados renginiuose. Ir nors spalva ypatingai pretenzinga ir galinti parodyti kaprizus neatitaikius odos pustonio atspalvio ar pernelyg nesuderinamų aprangos detalių, vis dėlto būtent tokią įdomesnę spalvą tarp klasikinių kūno spalvos ir juodų norisi turėti savo kolekcijoje. Ir nors juodas lūpdažis dar neseniai buvo "tas" lūpdažis, kuriuo dažytis drįso ne kiekviena, šiuo metu būtent šio atspalvio dažai atrodo patys populiariausi socialinėse medijose. L'Oreal žengė dar vieną lyderiaujantį žingsnį į priekį ir metė iššūkį visoms mados ir kosmetikos gerbėjoms. Auksinės lūpos - įmanoma ar visgi juokinga? Mano nuomonė ko gero jau aiški - dažas iš tiesų unikalios spalvos ir vertas dėmesio. Likusioje kolekcijoje galima rasti ir kiek ramesnių neutralesnių tonų, nuotraukoje pavaizduotas kreminės spalvos "Nude Gold", kuriame blizgučių matyti mažiausiai ir klasikinis raudonas "Rouge Gold" kažkuo primenantis artėjančias kalėdas ir dailiai žibančią kalėdinę eglutę, papuoštą raudonais blizgančiais kalėdiniais žaisliukais. Dažų konsistencija ir tekstūra išlieka nepakitusi, minkšta, lengvai drėkinanti ir puoselėjanti lūpas, kaip ir visa "Color Riche" linija. Tiesa, norėtųsi įspėti, jog dažai vsi dar labai stipriai parfumuoti, o kvapas itin intensyvus.

Priemonės kaina 12,49 €, dažus galima įsigyti visose L'Oreal produkcija prekiaujančiose vietose, dažams taip pat neretai taikomos nuolaidos. 

Tuo tarpu "Color Richie La Palette" lūpų dažų paletė iki šiol kelia dvejopus jausmus ir dar daugiau klausimų. Tačiau smagiau pradėti nuo privalumų. Mūsų rinkoje pateikti du palečių atspalviai - dailių kreminių ir intensyvių raudonų. Ko gero didžiausiu privalumu galima įvardinti tai, jog pakuotėje jūsų laukia laiko patikrinta "Color Richie" dažų formulė, puikiai besirūpinanti lūpomis ir sauganti šias nuo išsausėjimo. Taip pat pats didžiausias privalumas yra tai, jog vienoje pakuotėje galite rasti ne vieną, o net šešis skirtingus, tačiau tarpusavyje neblogai derančius raudonos atspalvius. Ir nors paletėje kiekvieno atspalvio tėra po 1 gramą (6x1gr.) ir žiūrint ekonominiu aspektu norėtųsi sakyti, jog priemonės nėra daug, vargu ar kuri kosmetikos maniakių dažnai savo lūpų dažus išnaudoja iki galo. Šiuo atveju pakuotėje pateiktas optimalus lūpų dažų kiekis leisiantis priemone džiaugtis bent vieną sezoną, tuo pačiu padėsiantis išsirinkti "tą" raudoną atspalvį.

Ir visgi, paletė vis dar turi porą minusų. Pirmas - nelabai higieniškas paletės naudojimas. Žiūrint kiek globaliau - net norint naudoti vieną spalvą atidarinėti ir bakterijoms veistis leidžiame visiems atspalviams. Ir nors akių šešėliams galioja ta pati taisyklė, visgi kreminiu pagrindu pagaminti produktai lengvaiu ir greičiau genda, tad šiuos pasaugoti reikėtų kiek stipriau. Antrasis minusas - ne pats tinkamiausias dažų aplikatorius, Be abejonės, šis, kaip ir bet kuris kitas aplikatorius paletėje, nėra tas, kuriuo reikėtų aplikuoti dažus, tad šiems teks paieškoti papildomo dažų šepetėlio. Trečiasis - paletė turi veidrodinį įpakavimą, tad pirštų žymės lieka kaskart šią paėmus į rankas. Galbūt daugeliui tai nepasirodys didelis niuansas, tačiau naudojant priemones norisi naudoti estetinį vaizdą turinčius įpakavimus, o ne tuos, kurie greitai išsitepa vos juos palietus.

Priemonės kaina
17,49 €, mano galva kiek per didelė, turint omenyje mažą dažų kiekį ir pakankamą kiekį minusų. Kita vertus, vienoje pakuotėje turėsite net šešis skirtingus atspalvius, tad paletė puiki norint eksperimentuoti su savo lūpų atspalviu ir naudojamais dažais.


No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite