4.10.16

Maybelline "Fit me Matte + Poreless" kreminės pudros apžvalga

Maybelline New York šį rudenį į rinką išleido dar vieną riebiai ir mišriai odai tinkančią kreminę pudrą "Fit Me Matte + Poreless", pastaroji turėtų padėti kovojant su odos blizgesiu, taip erzinančiu daugelį riebesnę odą turinčių merginų.

Ko gero vertėtų iš karto prieiti prie verdikto - priemonę sunkiai galima pavadinti "kremine pudra" ar "makiažo pagrindu" nebent kalbėtume būtent apie pagrindą "makiažui ir pudai". Kodėl? Nes priemonė tokia skysta ir lengva, kad nemaskuoja kone nieko. be abejonės, šiuo atveju privalumu bus galima laikyti kuomet jūsų oda išgyvena gražios odos dienas ir nenorite jos apkrauti nereikalingu pudriniu sluoksniu - produktas suteikia labai nežymų padengimą ir mažiau nei minimaliai išlygina bendrą odos atspalvį. Tačiau ar toks menkas maskavimas vertas "pudros" vardo? Vargu. Ko gero priemonė būtų kur kas tinkamesnė vadinant ją BB ar CC kremu - tokiu atveju pastaroji puikiai atitiktų visus šio pavadinimo kriterijus - lengva, nekemšanti porų, maskuojanti minimaliai, tačiau lyginanti veido atspalvį bei suteikianti natūraliai skaistaus veido efektą, tarytum ant jo nebūtų jokio makiažo.

Priemonė labai lengva, dengiasi ir atrodo ypatingai natūraliai ir jokiu būdu neapsunkina veido odos. Bet mano nuomone priemonė kiek per lengva net turint idealią veido odą - tokiu atveju galbūt geriau nenaudoti nieko, nei pudrą, nesuteikiančią pagrindinės pudros funkcijos, juo labiau, kad stipresnio maskavimo pagrindus visuomet galima maišyti su mėgstamu dieniniu kremu norint sumažinti maskavimo intensyvumą.

Ar rekomenduoju? Taip, jei esate tonalinio ar BB kremo paieškose, neturine ne tik odos diskoloracijos, bet ir pajuodusių paakių. Ne - jei ieškote makiažo pagrindo, atliekančio savo funkciją maskuoti odos netobulumus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite