4.10.16

RUGSĖJO MYLIMIAUSIEJI | 2016

Rugsėjis praskriejo kone akimirksniu. Ko gero tai - greičiausiai ir netikėčiausiai praėjęs mėnuo per paskutinius porą metų, tad suvokus, jog į tinklaraštį atkeliauja dar viena mylimiausiųjų produktų rubrika paaiškėjo, jog ir grožio kampelis gerokai pakito. Pradėkime nuo to, kad į rinką grįžo dekoratyvinės kosmetikos priemonės. Ir ne, vis dėlto pastarosiomis tenka džiaugtis toli gražu ne kasdien, tačiau nauji atradimai verčia priemones laikyti mylimiausiomis šį mėnesį. Tiesa, sąraše itin mažai veido odos priežiūros priemonių ne dėl to, kad tokių nėra, o dėl to, kad vis dar mylimiausiomis tenka laikyti visas vasaros mylimiausiuose išvardintas.

Turiu sutikti, kad į mylimiausiųjų rubriką pamažu atkeliauja vis daugiau ir daugiau prabangos klasės prekinių ženklų kosmetikos, tačiau kai kurios masinei rinkai skirtos priemonės nė kiek nenusileidžia garsiausiems prekiniams ženklams.

 YSL "Rouge Volupte" lūpų dažai - sena, ir ko gero niekuomet nerūdijanti meilė. Būtent pastarieji lūpų dažai buvo pirmasis brangios kosmetikos pirkinys, kurį pavyko įsigyti paauglystės metais santaupų (arba nesuvalgytų pietų) dėka. Meilė niekur neišnyko, o kolekciją papildė dar vienas rusvos rožės atspalvis. Dažams, pasirodo, abejingų vis dėlto yra, tačiau būtent šios linijos dažams priekaištų niekuomet neteko turėti ir ko gero turėti neteks - nepaprastai prabangus (ir savo kainą atspindintis) įpakavimas, lūpas maitinanti formulė, pigmentuotos ir ekonomiškai naudojamos spalvos, platus atspalvių pasirinkimas ir nepakartojantis dažo kvapas - visa, ko galima reikalauti iš prabangaus lūpų dažo.

BURBERRY Nail Protect Base Top Coat - Vienas naujausių kosmetinių prikinių, kuriam priekaištų galima turėti tik dėl neadekvačios lako kainos. Kad ir kaip bebūtų, priemonė puikiai tarnauja kaip viršutinis nagų lako sluoksnis, o spalvotą laką naudojant ne itin dažnai - kaip stiprinamoji ir nagų plokštelę apsauganti priemonė. Turiu pripažinti, jog tai buvo pirmasis kosmetikos pirkinys iš BURBERRY, tad džiugu, jog pastarasis nenuvylė, o šio gretas ko gero greitai papildys ir daugiau priemonių.

Chanel Coco Mademoiselle kvepalai - netikėtoje pasaulio vietoje (Filipinuose) prisijaukintas kvapas, kurį vis dar kartas nuo karto norisi prisiminti, o kartu - išlaikyti kaip vieną savo asmenybę atspindinčių aromatų. Galbūt būtent iš nostalgijos kelionėms, o galbūt noro patirti naujus nuotykius kvapas tapo "eksperimentiniu", tačiau puikiai prilipusiu naujose avantiūrose. Pagrindines natas sudaro apelsinas, mandarinas, apelsinmedžio žiedai, bergamotė ir greipfrutas. Vidurinėse natose pasireiškia mimoza, jazminas, turkiška rožė ir ylang-ylang žiedai.Pagrindinius akordus žaidžia Indonezijos pačiulis, Heičio vetiveris, Burbonas, vanilė ir muskusas. Ir nors natų anotacija skamba itin gaiviai ir lengvai, nereikėtų pasiduoti švelniam kvapo aprašymui - pastarasis priskiriamas prie sunkesnių, vakarinių ir galbūt šleifinių kvapų.Ir nors ko gero niekuomet nepavyks išsižadėti kone firminiu tapusio Tom Ford Velvet Orchid varianto, klasikai vietos nuolatos atsiras.

Lancome Star Bronzer Intense - naujai (tačiau ne naujiena kosmetikos stenduose) Amsterdame atrasta makiažo simpatija. Ir nors nemažą kiekį priemonių teko išmėginti tinklaraščio dėka, pastarąjį atradau tiesiog Amsterdamo centre, o smalsaus pirkėjo nuojauta neapgavo - priemonė nepaprastai pigmentuota, stebėtinai nesuteikia plytų raudonumo atspalvio (tiesa, labiau tinka kiek įdegusiai odai), o taip pat neturi ryškių blizgučių. Pakuotė turi stiprų magnetinį užsegimą, taip pat yra kur kas kompaktiškesnė nei daugelis kitų presuotų produktų, tad puikiai tarnauja kaip pagalbinė rankinės turinio draugė. Produktas pakankamai stipriai parfumuotas, tad puikiai pakelia nuotaiką kovojant su rudens depresijomis arba artėjant toms dienoms:)

Freedom "Pro HD" Brow Palette - dar vienas emigrantiškas atradimas, atrastas pigiausioje kosmetikos parduotuvėje Amsterdame. Paletė ne tik puikiai tarnauja kaip antakių ryškinimo priemonė, bet ir kaip veido kontūravimo ar šešėlių paletė. Šioje esanti kreminė balta spalva neretai atstoja kontūravimo, šviesinimo ar paprasčiausio maskavimo funkciją. Ir nors palete džiaugtis geriausia namų sąlygomis, kuomet galima sau leisti turėti prabangą rinktis iš skirtingų antakių atspalvių, šį mėnesį paletė tarnavosi net tuomet, kai veido makiažu dengti nereikėjo (visgi net tomis dienomis, kuomet makiažo dėvėti nenoriu, antakių apleisti nesinori).

Maybelline Lash Sensational Luscious blakstienų tušas - prieš porą mėnesių kosmetikos stenduose pasirodžiusi Maybelline New York naujovė, turinti būti Lash Sensational tušo pakaitalu, o būtent pastarasis ilgai karaliavo ne tik mėnesio, bet ir metų mėgstsamiausiojo gretose. Naujiena nor ir nepralenkė Lash Sensational originaliosios versijos, tačiau mėnesio mėgstamiausiųjų rubrikoje vis dėlto sugebėjo įsitaisyti. Tušas atlieka savo paskirtį, yra sodrios juodos spalvos, puikiai užriečia kiekvieną blakstieną ir suteikia šioms ryškių blakstienų efektą.

Anny Green Tea Hand Smoothie rankų kremas - tikras išsigelbėjimas norint ne tik pamaitint savo sausėjančias rankas bei nagų odeles, bet ir ieškant papildomos kvapų terapijos. Kremo kvapas tiesiog užburiantis, mat vienu metu sugeba ir raminti, ir įkvėpti energijos. Faktas, kad kremas kosmetinėje karaliauja jau gerus metus leidžia daryti prielaidą, jog priemonė iš tiesų koncentruota, vienam kartui pakanka nedidelio kiekio produkto, tad kremas naudojasi itin ekonomiškai.

PUPA Made To Last - kreminė pudra, kuria šį mėnesį teko pasitikėti kaskart ieškant maksimalaus, tačiau tuo pačiu metu neapkraunančio odos nereikalingu netikros kaukės efektu maskavimo. Makiažo pagrindas nepaprastai gerai užmaskuoja bet kokius odos defektus, o jų neturint - sukuria tikrą lėlės odos efektą. Ir nors produktą teko pradėti naudoti dėl techninių sumetimų (keliaujant lėktuvu norėjosi pasiimti mažiausios talpos priemonę, o šią turėjau testeriniame 10ml talpos buteliuke), netikėtai priemonė užkariavo mano širdį ir tapo priemone, kuria galima visiškai pasitikėti atliekant sunkesnį ar vaarinį makiažą.

PUPA "Like a doll" kompaktinė pudra taip pat nepalieka mėgstamiausiųjų ir mylimiausiųjų rubrikos. Nors pastaroji naudojama kaip makiažą fiksuojanti priemonė, vis dėlto turi pakankamai neblogą maskavimą. Nepaprastai maloni šilkinė priemonės tekstūra leidžia savo kasdienę makiažo rutiną paversti tikru malonumu. Prieš gerus metus mesteltas pareiškimas, jog pastaroji nenusileidžia garsiausių prekinių ženklų presuotoms pudroms kokybės atžvilgiu vis dar galioja - būtent šią pudrą makiažo užbaigimui norėjosi naudoti kur kas labiau nei turimą Lancome kompaktinę pudrą - ir ne dėl to, kad priemonė būtų pigesnė, o dėl to, kad teikiamas rezultatas pasirodė kur kas priimtinesnis.

Victoria Secret Love Spell kūno dulksna - turėtojo Love Spell losjono papildymas. Tiesa, pastarojo naudoti ilgai nesinorėjo dėl odą sausinančio efekto, tuo tarpu dulksna priekaištų iki šiol nesusilaukė. Kvapas puikiai atitinka losjono aromatą, ant odos išsilaiko iki poros valandų, tad puikiai tarnaujasi kaip sporto salėje ar dienomis, kuomet nesinori naudoti ryšių aromatų pamaina.

Filorga "Scrub & Mask" putojanti veido kaukė mylimiausiųjų rubrikos nepalieka jau penktą mėnesį. Naudojant šią kaukę oda akimirksniu atgauna savo natūralų skaistumą, o šveitiklį tepant reguliariai odos būklė akivaizdžiai pagerėja. Ypatingai malonus pats kaukės aplikacijos ir laukimo procesas, mat laikant šią ant odos jaučiamas labai malonus kutenimas ir burbuliukų sproginėjimas. Vėliau šie odą lengvai eksfolijuoja, tačiau yra pakankamai švelnūs ir minkšti, kad šios nepažeistų. Dėl itin patrauklaus naudojimo vienintelė grėsmė gali kilti naudojant priemonę pernelyg dažnai - optimalus naudojimo dažnis turėtų būti du kartai per savaitę. Priemonė turi labai nežymų citrusinį kvapą, šis nėra labai aktyvus. Priemonę stengiuosi naudoti mažiausiai du kartus per savaitę, o kaip žinia paskutiniu metu nebeturiu jokių odos problemų, tad arba sutapimas, arba naudojami odos priežiūros produktai iš tiesų tinka odai ir maksimaliai patenkina pastarosios poreikius. 

Rugsėjis praskriejo nežmoniškai greit, tiesą sakant nepavyko nė suvokti, jog vasara baigėsi. Galbūt dėl to, kad oras Amsterdame džiugino saulėtomis ir pakankamai šiltomis dienomis, suvokti rudens buvima pasirodė pakankamai sudėtinga. Kad ir kaip bebūtų, panašu, jog šis ruduo atneš kur kas daugiau naujienų į gyvenimą nei jų būtų galima tikėtis. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite